Hard Rock Cafe - International Mall of Suriname
Phone Icon
Email Icon Email Ons
Address Icon
RESERVEREN

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Suriname

HARD ROCK CAFE Suriname

Est. April 19, 2023

Suriname, onderdeel van de drie Guyana ‘s, heeft overal een overvloed aan natuurlijke schoonheid. De uitgestrekte stukken tropisch regenwoud maken Suriname tot het meest beboste (93%) land ter wereld! Het merk Hard Rock Café sluit zich aan bij een land met een rijke geschiedenis en een diversiteit aan mooie mensen met verschillende culturele achtergronden van over de hele wereld die vreedzaam en in harmonie leven. Omdat Suriname vroeger een Nederlandse kolonie was, kun je de adembenemende koloniale architectuur overal zien, ook in de International Mall of Suriname in de hoofdstad Paramaribo waar ons café thuis noemt.

ROCK AND ROLL IS HIER OM TE BLIJVEN

Gelegen in de modernste mall van Suriname, de International Mall of Suriname, voegt Hard Rock Café Suriname zijn kenmerkende stijl toe aan Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. Iconische winkels en topmerken complementeren ons café op een centrale locatie met ruime gratis parkeergelegenheid. We hebben meer dan 500 vierkante meter vloeroppervlak en verwelkomen tot 175 hongerige gasten. Om het café dichter bij huis te brengen, hebben we binnen en buiten het café en in de Rock Shop® specifieke Surinaamse elementen toegevoegd. Neem een stukje van onze Rock Shop® mee naar huis om het perfecte cadeau voor vrienden of souvenirs te vinden om je reis naar Paramaribo, Suriname te herinneren. Vind unieke Hard Rock Paramaribo kleding en handelswaar die je nergens anders vindt.

NEEM EEN HAPJE - JE VERDIENT HET

Kies uit zitplaatsen binnen of buiten waarbij bijna alle stoelen vrij zicht hebben op ons podium. Haal een paar smakelijke hapjes, geweldige voorgerechten, heerlijke desserts en handgemaakte cocktails of speciale drankjes en geniet van de show!

CAFE HOURS:

Bar Hours:

Mon - Thu 11:00AM - 12:00AM
Fri - Sat 11:00AM - 1:00AM
Sun 11:00AM - 12:00AM

Rock Shop® Hours:

Mon - Thu 10:00AM - 12:00AM
Fri - Sat 10:00AM - 1:00AM
Sun 10:00AM - 12:00AM

EVENEMENTEN

Bekijk alle evenementen

Laten we praten

Hard Rock Cafe Black Logo
Suriname

Contact

AANWIJZINGEN & PARKEREN

  • Car Icon Informatie bekijken
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top