Hard Rock Cafe Dubrovnik
Phone Icon
Address Icon
DOBRO DOŠLI!!!

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Dubrovnik

HARD ROCK CAFE Dubrovnik

Smješten u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika, Hard Rock Cafe Dubrovnik udaljen je samo nekoliko minuta od obale Jadranskog mora. Stari grad je glavno turističko središte, pa nije bilo nimalo dvojbi oko udruživanja zajedničkih snaga – s jedne strane velikog i povijesnog Dubrovnika, a s druge strane prepoznatljivog Hard Rock stila. Okružen srednjovjekovnim zidinama, stari grad je nastao od istog kamena koji ga je oduvijek štitio. Ako vas Grad podsjeća na Igru prijestolja, to je zato što su ovdje snimane scene iz istoimene serije - stari grad je zaista sjajna vremenska kapsula i mjesto koje ćete odmah zavoljeti!

HARD ROCK JE HRVATSKA NEOČEKIVANA NOVOST

Pridružujući naš Hard Rock brend srednjovjekovnom šarmu starog Grada, Hard Rock Cafe uklapa se u izgled modernog restorana i muzeja. Kombinirali smo dva vremenska razdoblja, gradeći svoj restoran u nekadašnjem samostanu, koji je pažljivo preuređen do najmanjih detalja kako bi se osiguralo da se jedinstvene građevine čuvaju i vjerno prikazuju.

Ovaj bivši samostan površine od 850 četvornih metara, može ugostiti preko 400 gostiju u tri glavna dijela: unutarnjem prostoru za sjedenje, atriju samostana koji potpuno oduzima dah i vanjskom popločenom dijelu s pogledom na Veliku Onofrijevu fontanu.

KUŠAJTE DOMAĆE OKUSE

Od lokalnog craft piva do prepoznatljivih Hard Rock koktela – pića su koja uvijek možete naručiti u Hard Rock Café-u. Na jelovniku se također mogu naći i naša prepoznatljiva Hard Rock jela, uključujući mac and cheese (tjesteninu i sir) i naravno naš Legendary® burger. Što čekaš? Kušaj ih već danas!

Radno vrijeme:

 
Restoran: Ponedjeljak -Četvrtak & Nedjelja od 09:00 do 22.00 petkom i subotom od 09:00 do 00:00

Rock Shop: Pon- Subota 10:00 to 19:00, Nedjelja - ZATVORENO!

Hard Rock Cafe Dubrovnik JE OTVOREN!!!

Događaji

Prikaži sve događaje (gumb)

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
DUBROVNIK

Kontakt

UPUTE I PARKIRANJE

FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top