Hard Rock Cafe Copenhagen Exterior
Phone Icon
Email Icon Skriv til os
Address Icon
Make a Reservation

Powered by OpenTable Logo

Language

Welcome to Hard Rock Cafe Copenhagen

HARD ROCK CAFE COPENHAGEN

Est. 18. Juli, 1995

COPENHAGEN, LET'S ROCK

Placeret et stenkast fra Rådhuspladsen, ligger Hard Rock Cafe København I starten af gågaden Strøget. Vi har rocket byen i over 21 år og flyttede i 2015 til en 2-etagers, 1260 kvadratmeter cafe med udsigt til Rådhuspladsen og Københavns rådhus. Caféen er placeret en lille gåtur fra Tivoli, Nationalmuseet, Ripleys Believe it Or Not museum samt stoppesteder for både Hop off Hop on busser og kanalrundfart. Den rømte attraktion Den Lille Havfrue sidder på hendes sten 5km fra caféen og den smukke Rosenborg Slotshave er kun 3km væk.

Online Reservation for op til 10 personer

Grundet vores lokations popularitet tager vi begrænset imod plads-prioriteringsordre. Hvis du er med en gruppe af mere end 10 personer, og ønsker at bestille fra vores regulære Core Menu, og ikke vælge en gruppe menu, så har du mulighed for at komme på dagen og blive skrevet på vores venteliste. For grupper på eller over 10 personer, kontakt da RESERVATIONS for flere gruppe menu muligheder. Se ’Fester & Speciale arrangementer’ for online gruppeløsninger. 

 

RESTAURANT:
Mandag - søndag: 11:30 - 23:00

BAR TIMER:
Søndag - torsdag: 11:30 - 12:00

Fredag - lørdag: 11:30 - 1:00

HAPPY HOUR:

Mandag - fredag: 17.00 - 19.00

ROCK BUTIK
Mandag - søndag: 10.00 - 23.00

 

 LEGENDARISKE SMAG OG INSPIRERET SPISNING

Vores mad inspirerer både lokale og turister til at besøge Hard Rock Cafe Copenhagen. Nyd frisklavede amerikanske hovedretter og klassiske favoritter som vores Legendary® Burger, og fald af benet Hickory Barbecue Smoked Ribs. Fra smagfulde salater til velsmagende signaturretter bruger vores kokke kun de friskoste ingredienser til at skabe kulinarisk perfektion for hver gæst. Kig forbi til et tilfredsstillende frisklavet måltid, en håndrystet cocktail eller se vores memorabilia i vores Rock n Roll museum fra lokale og internationale kunstnere som Metallica, Pretty Maids, The Rolling Stones, Amy Winehouse og Michael Jackson.

ROCKSHOPEN

Når din trang til lokalt inspireret amerikansk køkken er tilfredsstillet, så glem ikke at kigge forbi Rock Shop® for eksklusive souvenirs og gaveartikler til at tage med hjem! Uanset om du vil have et minde om din fantastiske tid eller en gave til at fortælle venner og familier, hvor sjovt du havde det, er du sikker på at finde et unikt minde i vores butik.

SE VORES MODERNE SLAVERI ERKLÆRING


NY MESSI SANDWICH LAVET AF MESSI TIL DIG

Helt fra Argentina, lavet af Leo selv, kommer denne nye kyllingesandwich.

Gør dig klar til at glæde dig selv med Messis personlige yndlingsret, argentinske milanesas, 2 skiver smeltet provoloneost, urte-aioli, tomat, rucola og serveret med krydrede fritter.

Nyd det kun på Hard Rock Cafe, foretag din reservation nu! BESTIL GRATIS NU

MESSI BURGEREN ER TILBAGE PÅ HARD ROCK CAFE COPENHAGEN!

The bestselling burger of all times is back and piled high with the GOAT's legends favorites!

Available now in Hard Rock Café Copenhagen, check the sporting legend's chosen ingredients here and get the taste of victory!

 
BESTIL GRATIS NU

LIVE DJ NIGHTS

Glæd dig selv med det bedste fra rock og popmusik. Nyd @theamazingdj live-optræden hver fredag aften i juli. Book inden er slut!

LÆR MERE

LIVE-MUSIK TORSDAGE

Få mest muligt ud af din madoplevelse, og find os hver torsdag aften til LIVE MUSIK-sessioner. Forskellige kunstnere og bands spiller for dig på Hard Rock Cafe Copenhagen, så tjek vores eventkalender og vælg din favorit!
 
RESERVER HER

V.I.P. - VERY IMPORTANT PETS

V.I.P.s kan nu besøge os på Hard Rock Cafe Copenhagen! Efterlad ikke din lodne ven hjemme længere, og tag dit kæledyr med til rock n' roll med os, mens du spiser! Dine kæledyr vil takke dig for minderne!
 
RESERVERE ET BORD

AAA PROMO BILKLUB MEDLEMMER

ADAC/AAA-medlemmer speciel 20 % rabat på varer, mad og ikke-alkoholholdige drikkevarer. Ikke gyldig til særlige begivenheder, velgørenhedsartikler og alkohol og kan heller ikke indløses via leveringspartnere. Kampagnen gælder indtil 10. februar. Tag med os på denne gyngende oplevelse!
 
RESERVERE ET BORD!

NY MESSI KOLLEKTION

Tid til julegaver! Shop som en mester med den nye Messi 2.0-kollektion, der er tilgængelig i vores Rock Shop.
 
Har du set det?
 

LEVERING TILGÆNGELIG

HardRock Cafe Copenhagen er nu åben for at levere til dig gennem Wolt og Just Eat. Nyd vores rockin' måltider fra arbejde eller hjemme, og fortsæt dagen i en legendarisk stil!
 
LEVERINGSMENU WOLT LEVERING MENU JUST EAT

LIVE MUSIC THURSDAYS

Få mest muligt ud af din madoplevelse, og find os hver torsdag aften til LIVE MUSIK-sessioner. Forskellige kunstnere og bands spiller for dig på Hard Rock Cafe Copenhagen, så tjek vores eventkalender og vælg din favorit!

LÆR MERE

FEJR I STIL

Planlægger du fest, privat begivenhed eller vil du fejre en særlig lejlighed? Hard Rock Cafe Copenhagen er det perfekte sted til en rockin' fest! Kontakt os og find de Rockstar Menuer, vi har skabt til disse særlige lejligheder. Send din forespørgsel her og sender dig alt det nødvendige.

 
KONTAKT OS

GRUPPEMENUER

Er du et rejsebureau, rejsearrangør eller skole, der rejser til København? Kontakt os, og vi vil være i stand til at sende dig de særlige menuer, som vi har til rådighed for grupper på 10 personer eller mere.
 
KONTAKT OS

NY KERNEMENU

Hard Rock Cafe Copenhagen har fået en ny menu og det er rockin' lækkert! Se menuen her.
 
RESERVERE ET BORD!

HAPPY HOUR

Happy Hour er ankommet til Hard Rock Cafe Copenhagen.

Kig forbi mandag til fredag mellem 17:00 og 19:00 for at nyde eksklusive tilbud. 

SE MENUEN

HOG MEDLEMMER RABAT HARLEY DAVIDSON OWNERS CLUB


Glem ikke at medbringe dit H.O.G ID og spis med 15 % rabat til dig og 3 ledsagere!
BESØG OS

EYCA 15% RABAT

Kortholdere kan nyde følgende fordele:
Restaurant: 15 % rabat på mad og ikke-alkoholiske drikkevarer.
Rock Shop: Gratis gave ved minimum køb på 262 kr.

🎂 FEJR DIN FØDSELSDAG MED OS🎂

Kom og nyd 20 % rabat på mad og drikkevarer og på dit detailkøb for at fejre din dag som en ægte rockstjerne!

Vis dit ID og få rabatten ved minimumskøb på 300DKK BESTIL GRATIS NU

Ingen begivenheder

SE ALLE BEGIVENHEDER

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Copenhagen

Contact

RETNINGER & PARKERING

  • Car Icon View Information
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top