Hard Rock Cafe Bucharest Exterior
Phone Icon
Email Icon Email Us
Address Icon
Rezerva acum

Powered by OpenTable Logo

Limba

Welcome to Hard Rock Cafe Bucharest

HARD ROCK CAFE BUCURESTI

Adevarat punct de atractie al capitalei, Hard Rock Cafe se afla in topul preferintelor cu preparate delicioase, concerte live cu celebritati locale si internationale, colectia unica de suveniruri din istoria muzicii si atmosfera speciala. Hard Rock Cafe se afla in Parcul Regele Mihai I (Herastrau), pe malul lacului, in apropierea Arcului de Triumf si la doar cativa pasi de Muzeul Satului.

Gustul conteaza

Celebrul nostru meniu ofera produse din bucataria americana si internationala: platouri de aperitive, cei mai buni burgeri din carne proaspata de vita Angus, coaste afumate de porc, salate, deserturi savuroase pregatite in casa, dar si preparate vegetariane sau de post. Pentru copiii sub 10 ani oferim un meniu special. Produsele gatite cu atentie si cocktailurile casei sunt atuurile cu care satisfacem cele mai exigente gusturi.

 PROGRAM RESTAURANT

Luni - Vineri 11:30 - 24:00

Sâmbătă - Duminică 12:00 - 24:00 

 Ultima comandă la bucătărie este la ora 22.00 de duminică până joi, iar vineri și sâmbătă la ora 22.30. 

 

PROGRAM ROCK SHOP

Luni - Vineri 11:30 - 23:00

Sâmbătă - Duminică 12:00 - 23:00 

20022 Horeca Awards Cel Mai Bun Restaurant Steakhouse

Grupuri si evenimente

Cand vrei sa iti impresionezi invitatii, Hard Rock Cafe este alegerea potrivita! Restaurantul nostru este perfect pentru ocazii speciale, evenimente corporate sau pentru ziua ta de nastere. Oferta poate fi adaptata pentru grupuri de 15 persoane, dar si pentru petreceri cu 800 de invitati. In interior sunt locuri la mese pentru 350 de oaspeti, iar pe terasa incalzita avem 100 de locuri.

Putem gazdui cine de afaceri, petreceri private sau de companie, iar echipa noastra va avea grija ca totul sa fie exact cum iti doresti. Ne vom ocupa de orice ai nevoie, de la preparate culinare si pachete de bauturi, la echipament tehnic, suport audiovizual si muzica live. Vino sa sarbatorim evenimentul tau special in stil Hard Rock!

View our Modern Slavery Statement

evenimente

Vezi toate evenimentele

Let's Talk

Hard Rock Cafe Black Logo
Bucuresti

Contact

Cum ajungi la noi

  • Car Icon Mai multe informatii
FOLLOW US: @HARDROCKCAFE
Hard Rock Cafe Footer Logo

Connect

Copyright ©, Hard Rock Cafe International, Inc.

Scroll to Top